Hoe maken wij een Careblock?

U kunt kiezen uit één Careblock, maar ook uit een set aan Careblocks die samen uw applicatie compleet maken. Zo hebben we verschillende aanvullende sets beschikbaar die wij alvast voor u in een handige suite hebben geplaatst. Voorbeelden zijn onze HRM suite, Financial suite en Outcome suite.
Met de formbuilder kunt u (indien gewenst samen met een partner) een Careblock maken op basis van bestaande functionaliteit binnen het platform. Een geavanceerd Careblock met meer logica kan ook door onze ontwikkelaars worden gemaakt. We gaan hierbij te werk volgens een vast stappenplan.

In vijf stappen naar uw Careblock

We doorlopen verschillende fases om precies het juiste Careblock dat uw organisatie nodig heeft te ontwikkelen.

Onderzoeken en innoveren

Deze eerste fase is meteen ook de belangrijkste fase. Hier bepalen we namelijk samen wat het probleem is en hoe we dit op gaan lossen. U werkt als zorgprofessional bijvoorbeeld al enige tijd met de beschikbare functionaliteit op het Qmula platform, maar merkt dat u hier niet voldoende aan heeft. Dit is de reden om met ons of uw eventuele implementatiepartner in gesprek te gaan. Samen onderzoeken we wat nodig is om tot de gewenste ondersteuning te komen in de vorm van functionaliteit, betrouwbare informatie en effectiviteit. Binnen dit proces zit vaak de component innovatie verscholen. Hier kunnen we in de meeste gevallen de effectiviteit zoeken wat leidt tot eenvoud en tijdsbesparing, maar zónder verlies van de benodigde informatie.

Ontwikkelen

Als precies duidelijk is hoe het Careblock moet eruit moet zien en wat deze moet kunnen begint de ontwikkelafdeling met het bouwen van het Careblock. Het ontwikkelen doen onze ontwikkelaars in onder andere Visual Studio.net.

Testen

Als de eerste versie van het Careblock klaar is gaat onze testafdeling uitgebreid testen of er foutjes in het Careblock zitten. Omdat we er 100% zeker van willen zijn dat het Careblock perfect van de ontwikkelband komt is dit een erg zorgvuldig proces.

Acceptatie

Nadat het Careblock helemaal technisch en functioneel voldoet aan de privacy by design eisen én foutloos uit de testfase is gekomen, gaat deze door naar de acceptatiefase. In deze fase wordt een laatste check gedaan of alle functionaliteit voldoet aan het ontwerp en de acceptatie criteria. Hierna kan het Careblock definitief worden geaccepteerd.

Productie

Uiteindelijk gaat het Careblock ‘in productie’ en wordt deze in uw eigen applicatie beschikbaar gemaakt. Plaats het Careblock op het gewenste tabblad en u bent klaar de functionaliteit te gebruiken!