OVER ONS

Qurentis is in 2009 opgericht door Jan Bierings en Mike van Loon. In de jaren die volgden, groeide het bedrijf door een toename aan klanten gevestigd in heel Nederland. Op 1 januari 2015 hebben we Collabris geïntroduceerd waarmee zorgorganisaties kunnen declareren en deel kunnen nemen aan het berichtenverkeer. Een paar jaar later, in maart 2020, hebben we Carefriend op de markt gebracht: hét ECD van Nederland. Tot slot hebben we eind 2022 ons Qmula platform gelanceerd. Op dit modulaire platform worden alle software oplossingen (waaronder ook Carefriend en Collabris) die Qurentis levert gebouwd. Dit stelt Qurentis in staat om ‘maatwerk’ softwareoplossingen te bieden op een solide basis. Oftewel, de flexibiliteit van een maatwerk pakket, met de solide basis van een generiek software pakket.
Vanaf 1 januari 2024 zijn Frank Reuvers en Tim van Limpt aangesteld als Directeur van Qurentis. Samen zorgen zij voor de dagelijkse bedrijfsvoering en zorgen ze er samen met het topteam van Qurentis voor dat ruim 300 zorgaanbieders in Nederland (van groot tot klein) de best passende softwareoplossingen en dienstverlening ontvangen!
Momenteel werken er 20 enthousiaste medewerkers bij Qurentis en hebben we een stevige basis in de healthcare markt gelegd. Qurentis is een IT-specialist met een groot hart voor technologie waarbij innovatie onze belangrijkste drijfveer is.
We zijn trots dat we ons iedere dag bezighouden met dat wat wij het liefste doen: het leveren van een bijdrage aan een efficiënter ICT-proces bij uiteenlopende instellingen en organisaties.