Qmula studio

De Qmula studio geeft u de tools om de lay-out van uw eigen applicatie aan te passen en kleine wijzigingen te doen. De Qmula studio bestaat uit meerdere onderdelen waarmee u eventueel samen met een partner precies aanpast wat voor u belangrijk is.

Onderdelen

Een greep uit onze Qmula studio onderdelen

Domeinen

Een domein is een onderdeel waaromheen u verschillende Careblocks kunt koppelen. Voorbeelden zijn het domein ‘cliënt’, ‘locatie’ of ‘medewerker’. Plaatst u een Careblock op het domein cliënt, dan toont het Careblock informatie over de cliënt. Plaatst u hetzelfde Careblock op het domein medewerker, dan toont het Careblock informatie over de medewerker. Zo kunt u bijvoorbeeld snel een cliënt- en medewerkeragenda inzichtelijk maken.

Tabbladen

Zelf uw canvas inrichten doet u in het onderdeel ‘tabbladen’. Kies een bestaand tabblad of maak een nieuw tabblad aan waarop u de Careblocks inricht. Haal Careblocks weg, versleep ze, of verander de grootte.

Modules

De modules vormen het raamwerk en daarmee de basis van uw applicatie. Modules kunt u links óf bovenin uw scherm positioneren. Voeg eenvoudig een nieuwe module toe of verander de naam van uw module.

Careblock bibliotheek

De Careblock bibliotheek bevat honderden kant en klare Careblocks die u op uw tabbladen kunt plaatsen. Careblocks vormen samen uw eigen applicatie en kunnen allerlei soorten functionaliteit bevatten. Zo bevat de bibliotheek de Careblocks ‘Rapporteren’, ‘Agenda’ en ‘Overzicht cliënten’ maar ook een Careblock ‘Medicatieoverzicht’ of ‘Aanwezigheidslijst’.

Formulieren

Met de formbuilder bouwt u, eventueel samen met een partner, uw eigen formulier. Een formulier is de basis van ieder Careblock. Maakt u bijvoorbeeld gebruik van een bepaald aanmeldformulier? Bouw deze na in de formbuilder en plaats hem in een Careblock! Wij zijn van mening dat u uw applicatie moet kunnen gebruiken zonder er nog allerlei Excel lijstjes naast te moeten gebruiken.

Careblock builder

De naam zegt het al. Met de Careblock builder bouwt u, eventueel samen met een partner, uw eigen Careblock. Kies het gewenste formulier op basis waarvan het Careblock gemaakt moet worden en de Careblock builder doet de rest. U hoeft uw zelfgemaakte Careblock alleen nog maar op het door u gewenste tabblad te plaatsen en uw organisatie is klaar om het te gebruiken!

Personalisatie

Uw eigen applicatie moet helemaal aansluiten bij uw organisatie, dat geldt dus ook voor de lay-out. Met de personalisatie mogelijkheden in Qmula kunt u uw eigen huisstijl, zoals kleurstelling en logo in uw applicatie plaatsen. Pas de lettergrootte, Careblockkleur en het lettertype aan en uw applicatie is herkenbaar voor iedereen binnen uw organisatie.

Rapporten (BI)

Met de rapportentool in Qmula bouwt u rapporten op basis van de data binnen uw applicatie. Combineer bijvoorbeeld algemene cliëntinformatie met contactpersonen en leveringsafspraken om een eenduidig overzicht te generen. Alle data die u in uw applicatie staat, kan met de rapportentool uit het systeem worden gehaald en op de door u gewenste manier getoond worden. Liever het maatwerk rapport door ons laten ontwikkelen? Ook dat is geen probleem! Laat ons weten welke data u uit de applicatie wilt halen en wij zorgen voor het gewenste rapport.